Smartphone Reparatie Ridderkerk iphone Reparatie Ridderkerk samsung reparatie Ridderkerk phonedirect Budget Repairs iphone dokter Repair for All Repari 4 all Repair IT Now RCC Personal Systems
COMPANY PROFILE
SERVICES
SOLUTIONS & STRATEGIES
Personal Systeem is een automatiseringbedrijf wat in 1986 is begonnen.
Het bedrijf heeft al aardig naam gemaakt in Rotterdam en omstreken maar niet alleen hier is Personal Systems bekent maar ook het waddeneiland Texel heeft Personal Systems een netwerk staan en in Duitsland staat ook een netwerk van Personal Systems.
SOMS LAAT DE AUTOMATISERING U IN DE STEEK ....
U gaat het probleem zelf oplossen. Automatisering is echter niet uw vak, dus de kans op een snelle en adequate oplossing is klein.
U belt dus de leverancier van het apparaat of de software. Hij voelt zich echter zelden verantwoordelijk voor het probleem.
U vraagt een collega om hulp. Deze is waarschijnlijk ook geen automatiseringsdeskundige. Hij kan het probleem ook niet altijd oplossen.
U probeert zich een weg te banen door de vele verschillende handleidingen en instructieboeken. Dit is een tijdrovende zaak die zelden snel resultaat biedt.
U heeft dus direct een probleem oplosser nodig. Bij PERSONAL SYSTEMS heet dat een systeembeheerder. Iemand die deskundig is omdat systeembeheer zijn vak is! Iemand die weet wat u van uw apparatuur mag verwachten. Iemand die u optimaal helpt bij het gebruik maken van uw automatiseringssysteem. Hij onderneemt actie vanuit een groot probleemoplossend vermogen en precies wanneer dat nodig is.
De systeembeheerder; u schakelt hem alleen in wanneer dat nodig is. U betaalt alleen als u gebruik maakt van zijn service: op afroep, op afspraak, of volgens een vooraf afgesproken schema. U betaalt wijze van spreken "per minuut"; flexibel en tegen een scherp tarief.
Zijn service gaat namelijk heel wat verder dan trouble-shooting. Hoe, wanneer en waarvoor u de systeembeheerder inschakelt kunt u geheel zelf bepalen. U hoeft hem alleen maar uit te leggen aan welke vorm van ondersteuning u behoefte heeft.
Copyright © 2008 by "Personal Systems"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@rccps.nl
Copyright © 2019/2020 by "Personal Systems"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@rccps.nl
Naast dat wij te bereiken zijn via telefoon en email is het nu ook mogelijk om te chatten. Hiervoor gebruiken wij de service WhatsApp.

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp op het nummer +31684551559, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur.
Heeft u buiten deze tijden een bericht gestuurd, dan ontvangt u de volgende werkdag zo spoedig mogelijk een antwoord.

Aan de slag!

- Gebruik het telefoonnummer +31684551559
- Sla dit nummer op in uw mobiel.
- Stuur ons uw Whatsapp bericht.
- U ontvangt binnen 2 uur antwoord.
- Deel geen privacygevoelige gegevens via WhatsApp.       
WIJ ZIJN ER VOOR UW TOEKOMST